subota, 24. veljače 2018.

SIRIJAC SA MALIM SINČIĆEM JE PRIŠAO BEOGRAĐANKI I MOLIO ZA POMOĆ, ALI ONA GA JE ODBILA, ONDA SE NEŠTO DESILO...



“Jutros silazim iz trole kod Politike i pješačim do posla. Držim kćerku za ruku i lijepo nam je. Posmatramo jutro i grad koji se probudio. Na Zelenjaku nam prilazi Sirijac sa sinom, pita da li govorimo engleski, mi kažemo da govorimo i on objašnjava kako su gladni i kako sin nema šta da jede.


Meni se uključuje auto pilot i moja sebičnost bude brža od mog srca. Odgovaram da nemam novac i izvinjavam se i nastavljam dalje. Pomislila sam da je neki prevarant, koji želi da mu dam novac.

Međutim, krenu da me prate njegove oči, tople, pune izvinjenja. Ništa mi nije zamjerio kada sam ga odbila, samo se još jednom izvinio sa toliko blagosti i razumjevanja i ostavio me sa pogledalom da počnem u sebi razmišljat i zapitivat se šta je to samnom, ta se dešava...


Okrenem se bez riječi i krenem da trčim za njima. I Nađa pored mene. Trčali smo uz Lominu pa uz cijelu Kameničku i stignem ga na vrhu ulice i onako sva usplahirena i zadihana, pružim mu novac, a u očima i srcu sam imala osjećaj krivice, što to nisam odmah učinila.

Gušilo me u plućima i grlu, plakalo mi se. Izvinila sam se i otišla, bila sam sva zbunjena i tužna.
Ostao je iza mene dostojanstveno i mirno. Zahvalio se nekoliko puta sa istom onom blagošću, a ja sam pomislila kako je za dlaku falilo da budem još jedna budaletina u moru istih”.


Možda je moja reakcija u neku ruku bia opravdana, jer danas na ulicama nažalost možemo vidjeti na svakome ćošku ljude koji prose, ljude kojima je zaista potrebna pomoć, ali i one koji iskorištavaju tužu dobrotu, i na taj način se obogatili.

Danas čovjek i kada bi želio nekome pomoći i dati novac, nije siguran, jer ne zna kome je stvarno potrebna pomoć, a ko se samo pretvara i laže.


Ali, on i njegov sin, zaista su trebali pomoć, i drago mi je što sam se ipak odlučila pomoći...

Izvor: 24sata.rs / facebook.com/infopark

PONEKAD SUVIŠNI KILOGRAMI NISU UZROK NEZDRAVE PREHRANE I MANJAK AKTIVNOSTI, TAJ PROBLEM MOGU UZROKOVATI ZDRAVSTVENI PROBLEMI, STOGA OTKRIJTE NA VRIJEME DO ČEGA JE...



Finalistica realitiya "Život na vagi", Sara Klobučar tokom show-a je smršala čak 36 kilograma, međutim, rastužila je mnoge, kada je otkrila zdravstvene probleme koje ima, a koji su zapravo uzrok njene prekomjerne težine.


“Nekad uzrok višku kilograma nije samo nezdrava prehrana. Ta problematika je i u mom slučaju puno dublja i kompliciranija.

Na vrijeme sam posumnjala na problem sa štitnjačom te odlučila posjetiti ljekara koji mi je napravio niz pretraga i vrlo brzo otkrio njen nepravilan rad te kroz razgovor rekao kako bi bilo šteta da sav trud u “Životu na vagi” propadne zbog kasnog otkrivanja ove bolesti.


Ukoliko imate problema sa prekomjernom tjelesnom težinom a sumnjate na štitnjaču, moja preporuka vam je da se što prije obratite vašem ljekaru i zamolite za pomoć, jer što prije otkrijete vaš problem, brže ćete ga izliječiti ili barem staviti pod kontrolu.

Nadamo se da će ova djevojka koja je za vrijeme "Života na vagi" pokazala nevjerovatnu snagu, hrabrost i dobrotu prevazići ovaj problem i nesmetano nastaviti sa svojim životom.


24sata.hr

DA LI VAM SE DOPADA NOVA PJESMA KOJA ĆE PREDSTAVLJATI SRBIJU NA EUROSONGU???



Nedavno je održana Beovizija u Srbiji,a gledaoci su imali tu čast da biraju najbilju pjesmu, koja će Srbiju predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu za 2018.godinu.


Pjesma, "Nova Deca", izvode grupa Balkanika i Aleksandar Sanja Ilić, osvojili su kako sve simpatije žirija, tako i sve glasove publike.

Izborom ove pjesme, kao predstavnice, nisu ba bili svi zadovoljni, a među njima prva Marija Šerifović, koja je 2007. godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, sa pjesmom "Molitva".


Marija je javno protestvovala za izbor pjesme, te naglasila, ukoliko nastavimo ići na Eurosong onako reda, radi i turistički, nećemo više uspjeti ostvariti neki značajan plasman, a kamoli pobijediti.

Očigledno je publika ovim zadovoljna, ali ovo nije kvalitet. Marija je uvijek otvorena bila prema svemu. Rekla je i kako je dobila poziv da otkaže koncert u Čikagu da uveliča manifestaciji u utorak navečer, ali je ona to odbila zdušno.


Razočarana je u ovo što se dešava posljednjih nekoliko godina, smatra da ovo mora i treba da bude daleko bolje nego što je bilo par godina poslije.


vecernji.hr

ŽENU VEĆE NEKO VRIJEME VARAM SA JEDNOM ZGODNOM PLAVUŠOM IZ KAFIĆA...




Evo već neko vrijeme, varam svoju vjenčanu surpugu sa jednom veoma zgodnom plavušom što radi u jednom kafiću.


Mislim, ruku na srce, morao sam, jer žena mi je baš ružna, dovoljno je i to što sam je oženio.

Trebao sam neku vrstu provoda, upoznao sam je  i desilo se to što se desilo.


Kada je žena saznala, rekao sam joj da me jednostvno više ne zabaljva, niti se trudi oko mene, tako da sam našao ženu sa strane s kojom ću biti.

Naravno, ostavila me, ali ne kajem se zbog toga. Još sam sa svojom plavušom, i svaki dan smo zajedno i uživamo u svakom trenutku, i na svakome mjestu :)))


A, ova moja neka ide, gdje god hoće, uopšte me više ne privlači, niti mi se više sviđa.

Tri godine poslije, još uvijek sam sa plavušom i živim život. Ne brinem se ni za nju niti za djecu.

ispovesti.com / komicnistatusi.com

PUNO IH BUDE, A VEOMA SU JEFTINI I JEDNOSTAVNI - PUDING MJESECI



Super puding keksići, s nevjerovatnom aromom vanile. Odlični za jutarnju kaficu, ili neki drugi topli napitak.


Jednostavni su za napraviti, kao što možete viditi po receptu, a kada ih napravite, dobit ćete poprilično veliku količina ovih maloh veoma prhkih keksića.


SASTOJCI

440 g glatkog brašna
220 g maslaca ili margarina
190 grama šećera

1 vrećica vanili šećera
80 g praška vanili pudinga
4 žumanjka
4 kašike mlijeka


PRIPREMA

Od svih sastojaka zamjesite tijesto, pa trgajte komadiće i pravite polumjesece. Pecite na 180 stupnjeva oko 15 min, i vaši keksići su gotovi.


Nadamo se da će vam se svijdeti, baš kao i nama, te da će ih vaša djeca brzo zavoljeti i svakodnevno uz njih uživati uz toplo mlijeko, ili kakaao... :)))



staimainace.blogspot.com

PRIJE PAR DANA JE DVIJE GODINE, KAKO SAM DOBIO POVIŠICU U FIRMI...



Prije nekoliko dana, je dvije godine kako sam dobio povišicu u firmi sa 350 na 450 eura. Ženi za povišicu nikada nisam rekao.


Skupio sam 2400 eura, a njoj je sutra 30 rođendan.

Uzeo sam slobodan dan i danas sa kumom idem da joj kupim auto o kom mašta već 4 godine, ali pošto smo pravili svoju kuću nismo bili u mogućnosti da kupimo auto koji je toliko željela.


Kum će u toku noći kada zaspimo ugurati auto u dvorište sa velikom mašnom na krovu. Jedva čekam da vidim njenu reakciju kada ustane sutra ujutro i pogleda u dvorište i ugleda svog novog ljubimca, specijalno za nju... :)))


ispovesti.com

BEZ PEČENJE I PRETJERANOG TRUDA - PLAZMA ROLAT



Bez puno muke, napravite fantastičan rolatić s plazmom. Jednostavan je i brz, tako da i ukoliko čak i nemate nekeog iskustva, neće vam predstavljati problem napraviti ga.


Bitno je i to napomenuti da nema pečenja, niti previše ovojenog vremena da bi ste ga napravili, tako da se nadamo da ćete ga već danas napraviti, i prijatno iznenaditi vaše ukućane, koji će i više nego uživati u svakom zalgajčiću rolata... :)))

Sastojci:

BISKVIT:

500g. mljevenog petit keksa i plazme
2 vrhom pune kašike kvalitetnog kakaa, a može i cokolada u prahu
100g. secera
1 vanilin secer ili par kapi ekstrakta vanille
300ml kafe


KREMA:

2 zumanjka
150g. secera u prahu
1 vanilin secer ili par kapi ekstrakta vanille
50ml. likera rum,vanilla burbon,cokolada po ukusu
150g. maslaca ili margarina za kreme i kolace


Priprema

Izmijesajte sastojke za kremu.


U zdjeli rukama izradite sastojke za biskvit, te ga valjkom razvaljajte na prozirnoj nauljenoj foliji.

Nadjenite bisvit kremom,i smotajte u roladu.

Po zelji ukrasite kakaom,cokoladom u prahu,cokoladnim mrvicama ili ribanom cokoladom.


coolinarika.com / pinterest.com

SINA SU MI OTELI IZ PORODILIŠTA KAO BEBU - SRELA SAM GA NAKON 30 GODINA



Rodila je zdravog dječaka, ali kada je trebala izaći iz bolnice, ljekar joj je rekao, kako njeno dijete nije izdržalo.


Obdukcije nije bilo, niti je njen sin bio sahranjen, priča ova majka.

“Uvijek sam osjećala da je živ. Kada sam prije nekoliko godina na ulici vidjela tog dječaka, pomislila sam prvo da je moj muž, jer sutoliko su ličili!

Potrčala sam za njim, a kad se okrenuo, pala sam u nesvijest…”


Slavka Pajić (60) iz Sremske Mitrovice, koja je početkom decembra 1986. godine na svijet donijela zdravog dječaka, teškog skoro pet kilograma.

Tri dana je beba uredno donošena majci na podoj, ali kad je došao dan da napuste porodilište, sve je krenulo po zlu.

U komi dva meseca Prvo su više puta htjeli da mi daju neku injekciju, pa mi nisu dali da odem ka boksovima s bebama… Došao je doktor i samo rekao: “Dijete nije izdržalo.” Sećam se oštrog bola u stomaku i gubljenja svesti – sa suzama se priseća Pajićeva, koja je od preživljenog šoka pala u komu na dva mjeseca.


Za to vreme, kako priča, jedva je preživjela operacije žuči i pankreasa, a kad se probudila, sačekale su je užasne prognoze ljekara: više nikad ne smije da rodi.

Ipak, zatrudnjela sam dve godine kasnije, a iako su mi svi doktori govorili da ću umrijeti na porođaju, čvrsto sam odlučila da rodim. Nisam spavala mjesecima od bolova, ali sam izdržala i 1988. godine rođena je moja starija kćerka.

Drugu kćerku rodila sam 1993. godine iako sam imala alergiju na fetus i sedam meseci sam provela priključena na infuziju. Treću kćerku sam rodila već sa 40 godina, ali nikad nisam zaboravila na prvenca.


Ona navodi da je 2015. godine u Inđiji vidjela dečaka koji je izgledao “identično kao njen muž”.

Zaustavila sam ga na ulici i samo sam smogla snage da ga pitam kad je rođen. Odgovorio je “1986” i ja sam pala u nesvijest, a on je negdje nestao.

Muke zbog tužbi – ISPAŠTAJU DECA

Slavka Pajić tvrdi da zbog ovih tužbi njene ćerke, koje zajedno imaju 327 diploma, trpe pritisak i mobing:

Starija i srednja kćerka su završile po tri fakulteta, ali zbog opstrukcija već godinama ne mogu da nađu posao.


Jedini razlog zašto Sremska Mitrovica odbija moju talentovanu djecu, koja su vrhunski stručnjaci, jeste to što sam tražila svoje kidnapovano dijete.



kurir.rs

U KUĆI JE TOLIKO IMALA BUĐI DA JE HTJELA DA SE ISELI, MEĐUTIM PRIJATELJICA JOJ JE REKLA KAKO DA SE RIJEŠI SMRADA I BUĐI



Vjerovatno, slabo ko da ima, a da nije omso problema s buđi u kući, i koliko sve to često zna biti naporno.


Često nas bude čak i sramota zbog svega toga kada nam neko dođe, jer su naši zidovi, prošarani ili zeleni.

Znamo, da nakon svakog tuširanja trebamo otvoriti vrata, ili prozor kako bi para izasla, jer upravo zadržavanje te pare, može da bude uzročnik nastanka vlage.


Mada, čak i ako takve i slične metode primjenjujemo, ne znači ni  da će nam baš toliko pomoći da je se sriješimo, ali od nečega moramo krenuti.

Uglavnom prvo možemo da primjetimo buđ kako se stvara u ćošku prostorija, ali kroz veoma kratko vrijeme ona se proširi po cijelom zidu.

Osim što sve te šare na vašem zidu izgledaju veoma ružno, također su veoma nehigjenski, te mogu izazvati razne alergije i bolesti po naš organizam, a na dječije zdravlje ima još lošiji uticaj jako nepovoljan za razvoj i njihovo zdravlje.

Sigurno ste tražili rzane načine koji bi vam mogli pomoći da uklonite buđ, te ste u većini slučajeva koristili hemijske proizvode, ali ni to niste trebali da uzimate, jer ste samo još više ugrozili situaciju.


Ovo je najgori način, na koji ćete dodatno da uništite svoje zdravlje, kao i zdravlje svoje porodice!

Ono što vama zaista treba jeste 3% hidrogen peroksid! Njega možete uzeti u apotekama. Obzirom da posjeduje antibakterijsko dejstvo, postupak je jednostavan.


Zapravo samo trebate da ga nanesete na dio zida gdje se nalazi buđ i ostavite da djeluje 10 minuta.

Poslije toga zid prebrišite sa čistom pamučnom krpom, kako biste uklonili sve to, i vaša buđ će nestati kao rukom odnešena.

Izvor:  lijekizprirode.com

NEMORATE IĆI NA OPERACIJU ILI LASERSKO ODSTRANJIVANJE, RIJEŠITE SE VAŠIH MADEŽA POTPUNO PRIRODNO



Madeži, crne ili smeđe tačkice na našoj koži, dobijemo do dobi od 20 ili 30 godina. Na to koliko madeža će se pojaviti na vašem tijelu i kakvi će oni biti utječe genetika, hormoni i izlaganje sunčevim zrakama. Svaku promjenu na koži, a pogotovo na madežima, trebalo bi se obratiti doktoru.


Postoje prirodni pripravci koji mogu utjecati na odstranjivanje madeža. Prije bilo kakve primjene na sebi, važno je poznavati svoje madeže. Znati koliko ih otprilike imate, kojeg su oblika, mijenjaju li boju, veličinu i slično, to obavezno trebate pratiti i paziti.

Sve veće promjene dobro je priopćiti dermatologu ili liječniku opće prakse, kako bi otklonili mogućnost da su te promjene karcinogenog karaktera.


Ovo je nekoliko prirodnih tvari koje utječu na madeže:

1. Bijeli luk

Najučinkovitiji je lijek za madeže jer sadrži enzime koji razbijaju stanice odgovorne za stvaranje pigmenata. Ujedno, bijeli luk posvjetljuje kožu. Sve što trebate učini jest zdrobiti komadić bijelog luka, staviti ga na madež i zalijepiti flasterom.


Neka ostane tako preko noći. Nekoliko dana ponavljajte ovaj postupak, pa će madež sam otpasti. Navodno, po mnogim svjedočenjima je potrebno pet dana da bi nestao.

2. Jabučni ocat

Često se koristilo za uklanjanje madeža. Ocatna kiselina ga isušuje, pa on lakše otpadne s površine kože.

Umočite vaticu u ocat i stavite je na madež. Zalijepite flasterom i ostavite preko noći. Postupak ponavljajte idućih 10 dana i madež će otpasti.

U prvih nekoliko dana, madež će izgledati gore no što je bio prije primjene ovog domaćeg lijeka, ali treba ga ostaviti da se osuši pa će otpasti. Ostane li vam ožiljak, primjenite kokosovo ulje.


3. Ricinusovo ulje

Ono uspješno uklanja bradavice i madeže, tako što ih postupno otapa. Ova metoda neće ostaviti ožiljke, ali zahtijeva dosta vremena jer ricinusovo ulje uklanja madeže, sloj po sloj. Uzmite kašikicu sode bikarbone i dodajte malo ricinusovog ulja. Možete umiješati i zdrobljeni aspirin.

Nježno umasirajte tu pastu na madež. Ostavite da se osuši. To ponavljajte dva puta dnevno, cijeli mjesec. Ukoliko nemate u kući sodu bikarbonu, samo nanosite ricinusovo ulje.


4. Ulje lana

Ovo je ulje jako dobro za uklanjanje madeža koji su podignuti od kože. Ono smekša madež i olabavi njegove rubove, pa se lako mogu ukloniti. Od sjemenki lana, meda i ulja lana napravite smjesu. Nanesite na madež i ostavite da djeluje najmanje sat vremena.

Mažite najmanje tri puta dnevno, nekoliko sedmica, dok ne otpadne.

5. Sok od ananasa

Svježi sok od ananasa dobar je ukoliko želite posvjetliti madež, pa ga tako učiniti manje uočljivim. Namočite vaticu u sok od ananasa. Ostavite na madežu, dok se sok ne upije.


Za najbolje rezultate, koristite svježe iscjeđeni sok, a možete sokove gotovo svih citrusa.

narodnamdicina.info

PUNJENE KROFNICE PEČENE ZA PETNAESTAK MINUTA, NEVJEROVATNO MEKANE I BEZ PUNO ULJA


Ove krofnice se uglavnom pripremaju u kalupima za muffine, međutim slobodno ih možete pripremati i u drugim običnim kalupima.

Kao što možete i viditi, veoma lijepo izgledaju, još kada ih probate, zavoljet ćete ih istog trena. Bit će to ljubv na prvi zalogaj :)).


Veoma su jednostavne i brze za napraviti, tako da će sve za tili čas biti gotovo. Odlične su uz neki topli napitak, poput mlijeka ili kafe, a može i čaj.

Vaša djeca će ih odmah zavoljeti, tako da ćete ih morati veoma često praviti, kako bi svojim klincima udovoljili.


Sastojci:
1 šoljica brašna;
1 i po kašika šećera;
pola male kašičice praška za pecivo;
četvrtina kašičice soli;
2 jajeta,
odvojite bjelanac od žumanceta;

1 šoljica mlijeka;
2 kašike maslaca,
omekšanog na sobnoj temperaturi,
krem po želji.

PRIPREMA:
Pomešajte posebno suhe sastojke, a posebno žumanjac, mlijeko i maslac. Potom pomiješajte to dvoje zajedno te dodajte ranije napravljen šlag od bjelanjaka – lagano ga umiješajte u smjesu.




Kalup za mafine dobro nauljite a zatim u svako udubljene sipajte po malo smjese. 

Uz pomoć kulinarskog šprica u svaku krofnicu dodajte krem po želji, a zatim preko dodajte još malo smjese. Pecite 10 minuta na 200 stepeni, i vaše krofnice su gotove i spremne da uživate u njima.



gricko-recepti.com

UKUSNI I MEKANI PIROS JASTUČIĆI ZA PRELIJEP DORUČAK, GOTOVI ZA DVADESETAK MINUTA




Brze, jednostavne i meke toliko da se tope u ustima. Odličan su izbor za vaš i vae djece doručak. Brzo se prave i neće vam oduzeti puno vremena da ih napravite, a dobit će te savršen doručak za vaše najmilije. Nadamo se da ćete ih napraviti već danas i uživati u svakom zalogajčiću.




SASTOJCI

1 jaje
200 ml jogurt
400 gr brasno
1 p. pecivo
1 kasikica soli

130 gr bjeli sir
130 gr kackavalj
130 gr pureže sunke
1 zl. origano
3 zl. kecap




PRIPREMA

Pureća sunka, kackavalj i sir ribaju se sitno.

Od svih sastojaka umjesimo homogeno tjesto, koje razvlacimo na nabrasnjeni radni sto debeljinom od oko 0.5cm i narezemo ga na kockice.

Przimo ih na zagrijano ulje sa obje strane, pa odlozimo ih na kuhinjski papir da se upije visak masnoce.


Sluzite ih topli, al nije problem i da su ohlađene, i tako su jednako ukusne

recipeci.com

OSTALA JE BEZ GORIVA, A BESKUĆNIK JOJ JE DAO SVOJE ZADNJE PARE, A NAKON TOGA DESILO SE NEŠTO NEVJEROVATNO



Krenula je na put, međutim zbog svoje nepažnje i neopreznosti, ostala je je bez goriva usred noći na ne tako poznatom joj mjestu. Nakon što joj se to desilo puno se uplašila, međutim, prišao joj je mlađi nepoznati muškarac i ponudio joj pomoć i otići kupiti gorivo.


Međutim Katie, nije kod sebe uopšte imala novca, ali je mladić iznenadio kada joj je ponudio svojih zadnjih 20 dolara, kako bi kupila gorvio.

Nije mogla da vjeruje, a on joj je rekao da sjedi i da se zaključa u automobilu, a on će se brzo vratiti sa gorivom, što je zaista i učinio.

Kate mu to nije zaboravila i nakon par dana vratila se u to mjesto da ga potraži zajedno sa svojim momkom kako bi mu se zahvalili na pomoći, ali nakon što su ga upoznali, priča Johnny Bobbit Juniora, koji ima samo 32 godine ih je mnogo rastužila.


Johnny je bio u marincima, a obučavao se za bolničara. Nakon niza nes(p)retnih okolnosti koje su ga odvele do alkohola i druge teže ovisnosti, ratni veteran 2014. godine završio je stotinama kilometara od svog doma u Carolini te je živio ispod mosta u Philadelphiji.

“Pričajte mi o lošoj sreći… No nemojte me shvatiti krivo. Ja sam ovdje zbog svojih odluka i nikoga ne osuđujem osim sebe”, rekao je skromni ratni veteran.


Nakon susreta sa njim Kate je odlučila da pokrenu humanitarnu akciju s ciljem da se prikupi 10.000 dolara s ciljem da nesretnom beskućniku pomognu i koliko toliko mu olakšaju život, ali u roku dvije sedmice prikupila je mnogo više nego je zamišljala.

Za dvije sedmice, uspjela je prikupiti nevjerovatnih, 113.225 dolara te su Kate i njen momak čvrsto odlučili da će beskućniku pomoći da započne normalan život.


Dobro se dobrim vraća i to se po ko zna koji puta potvrdilo. Nema ništa ljepše, nego kada neko primjeti vaš trud i uloženi napor da vam pomogne, a to se na kraju ovom beskućniku isplatilo.

Stoga, kada god imate priliku nekome pomoći, pa makar to bila i lijepa riječ, zapamtite da ste uradili veliku stvar i uljepšali nekome dan...

ispovesti.com / kurir.rs

UDALA SAM SE NEDAVNO I NE MOGU DA VJERUJEM ZA KOGA, MOGA MUŽA SVAKI DAN TUČE NJEGOVA MAMA, A MOJA SVEKRVA...



Udala sam se nedavno, tačnije, sad će i godina dana. Međutim, kako smo vjenčani, nema dana, a da moja svekrva, odnosno mati mog muža njega ne tuče svaki dan. Halo, nema smisla.

Njemu je 30 godina, to je odrastao čovjek, a mati ga svaki dan tuče, kao da je on neka mala beba, nesposobna da tome stane u kraj.


Kako to svaki dan proživljavam, stvarno ne znam za koga sam se to ja udala, za koga, pa to je grozno i veoma ponižavajuće.

Već neko vrijeme se često pitam,zašto sam tu i zašto sve to trpim i gledam, ali volim ga, ne mogu opisati koiko ga volim, i ne bih mogla da se od njega razvedem.

Svaki put bih našla razlog da ostanem, da nastavim da živim i nadam se boljim danima.


Međutim, jučer je moja svekrva ošamarila i MENE, tada sam znala da je to definitivno kraj. Moja mama, moj tata NIKADA, ali NIKADA me nisu udarili, a sada sam doživjela ovo.

U trenutku sam krenula da joj vratim, da joj vratim za sve što radi svom sinu (imam crni pojas) ali nekako sam se smirila i samo sam izašla u drugu sobu.

Kada sam rekla mužu, on mi je rekao “sigurno si i zaslužila, jer ne bi te mama džaba udarila”… Znači KRAJ!!!


Nakon ove rečenice i moja ljubav se nekako počela topiti, čovjek je totalno oglupavio sa svojom mamom, KATASTROFA.

Iskreno ne bih željela da moja djeca imaju njihove gene, RAZVOD JE NEIZBJEŽAN.

Zanimljivo da smo se zabavljali preko 5 godina i da takve svari ni u jednom trenutku nisammogla da primjetim, van kuće, van maminog dometa on je skroz druga osoba, ali kada uđe u kuću, dvorište, kada dođe u kontakt sa njom postane obična beba.


ispovesti.com