ponedjeljak, 20. ožujka 2017.

POUČNA PRIČA: Na ogradi u voćnjaku jedne kuće na kraju grada stajao je natpis.


Na ogradi u voćnjaku jedne kuće na kraju grada stajao je natpis... »Prodajem rasnu štenad«.


Neki je dječak pozvonio, a kad se domaćin pojavio, gurnuo je dečko ruku u džep i rekao: »Imam dva eura i 37 centa. Mogu li pogledati štence?
«  Čovjek je zviždnuo i iz kućice na kojoj je pisalo »Lady«  izašla je kuja  koju je pratilo petero štenadi.


Jedno je malo šepalo.
»Što mu se dogodilo?« – upitao je dječak. »Veterinar je rekao da ima blago iskrivljenje šape. Vjerojatno će šepati cijelog života.«
»Kupio bih ga, ako je moguće,« – ponudio je dječak. Gazda mu ga je htio pokloniti, ali dječak je odgovorio:  »
On je jednako vrijedan kao i drugi, svake ću sedmice donositi novac dok ne namirim njegovu cijenu.« »Bila je iskrivljena i imala metalnu šipku. »Znate, ni ja ne mogu trčati, psić treba nekoga tko će ga razumjeti.«

”Primjetim ja da se djevojka čudno ponaša posljednjih dana”


Primjetim ja da se djevojka čudno ponaša posljednjih dana. Cutljiva i pomalo rezervisana, ali kao sve je ok.


Ja gledam utakmicu, ona u spavacoj sobi uci. Kad ulazi ona u dnevni boravak i najnormalnije me zamoli da pregleda slike, snimke i poruke iz mog telefona. Dam joj telefon tj šifru, zbunjen jer to nikada nije tražila, nije taj tip. Pregleda ona to sve, bez rijeci i vrati mi telefon, izvinjavajuci se i ode u sobu.


Ja odem do nje i pitam je šta se dešava, a ona mi kroz plac kaže da joj je neka kretenka sa faxa svašta napricala, kako je ja varam sa njom, vec mjesecima, kako postoje slike i poruke koje to potvrduju i šta sve ne. A ja tu kretenku ni ne znam licno, vec moj ortak. Srecom pa mi je djevojka normalna, nije mi napravila haos zbog gluposti jedne ludace!