nedjelja, 30. srpnja 2017.

STERILAN SAM, SA 15 GODINA SAM IMAO NEKE ČVORIĆE TAMO DOLE...


Sterilan sam, sa 15 godina sam imao neke čvoriće TAMO DOLE i nakon operacije mi je, tačnije mojim roditeljima je rečena bolna istina.

Ja sam to kasnije saznao, ali nikada nikome nismo govorili, jer nismo željeli da iko zna da sam na neki način invalid. Čak ni mojoj djevojci, sada supruzi nikada nisam rekao daa nećemo imati djece. Međutim, evo nakon 7 godina prekrasnog braka, saznao sam da mi je žena trudna, SAZNAO SAM DA ME VARA, DA ME LAŽE… GROZAN OSJEĆAJN VJERUJTE.

Nisam mogao istrpiti i odma sam joj rekao da se ne pravi budala i da kaže sa kime me vara i čije dijete nosi. Plakala je, klela se da me nije nikada prevarila. Zamolila me da se strpim dok ne rodijebebu, a onda da uradimo DNK analizu. Toliko je uvjerena i sigurna da sam počeo da se nadam, na neki način vjerujem, iako znam da je nemoguće. JOŠ DVA MJESECA DO POROĐAJA… Bože da li si se smilovao?

MOJ MAMI JE IZNENADA POSTALO LOŠE. IMA 45 GODINA I ZADNJA 3 DANA LEŽI….

 
Mojoj mami je iznenada postalo loše. Ima 45 godina i zadnja 3 dana leži nepomično u krevetu. Boli je stomak i tako taj dio tijela. Molila sam je da ide doktoru, ali neće, kaže da će proći samo od sebe. Danas sam trebala imati neki sastanak, ali sam odgodila i 2-3 sata ranije se vratila kući.

Kada sam ušla u kuću čula sam mamu i tatu kako se glasno raspravljaju, a onda je mama tati kroz plač rekla: TI SI KRIV ŠTO MI JE ZDRAVLJE UNIŠTENO… NIKADA TI NEĆU OPROSTITI ŠTO SI ME NATJERAO DA ABORTIRAM, NIKADA, JOŠ ME TJERAŠ DA SVE KRIJEM OD DJECE… Bila sam zgrožena onim što sam čula, pogotovo jer smo veliki vjernici… ta beba je nedužna izgubila život prije nego je i došla na ovaj svijet. Polako sam izašla iz kuće i nakon nekih 10 minuta se vratila. Tatu ne mogu gledati očima, odvratan je… Ne znam kako da mami kažem da sam sve čula. Mnogo me sada muči što ne znam u kakvom je mama stanju, možda joj se šta iskomlikovalo, jer ipak ima 45 godina i sve je moguće.

MILION STVARI MI PROLAZI KROZ GLAVU, a kada se sjetim da je nedžnoj bebi oduzet život, uh… ježim se… kakvi su to doktori koji mogu tave stvari da rade!!! Sva se tresem dok ovo pišem… oprostite ako ima grešaka, uh… stvarno sam potresena

VOLJELA SAM GA KAO BOGA, A ON MENE I VIŠE OD TOGA...VJENČALI SMO SE

Rezultat slika za Voljela sam ga kao Boga, a on mene i više od toga…
Voljela sam ga kao Boga, a on mene i više od toga… vjenčali smo se čim smo završili srednju školu, bio je najbolji muž na svijetu. Svaku godišnjicu braka mi je poklanjao buket crvenih ruša, 101 ružu i tako 14 godina, a onda se iznenada razbolio, mlad samo 33 godine je imao kada je preminuo.





Tu bol riječima ne mogu opisati, a onda je 6 mjeseci nakon njegove smrti došao taj dan, dan našeg vjenčanja, 15-a godišnjica braka, bukvalno sam mislila da će srce da mi pukne od bola jer njega nije bilo, a onda se na vratima začulo zvono. Kada sam otvorila vidjela sam buket crvenih ruža, 101 ruža. Mislila sam da ludim, a kada mi je kurir rekao POŠILJKA OD VAŠEG MUŽA…





pala sam u nesvijet. Kasnije kada sam došla svijesti bijesna sam otišla do cvjećare, jer sam mislila da se neko poigrava sa mojim osjećanjima, a tada mi je vlasnica cvjećare objasnila da je moj muž prije nego je preminuo platio 50 buketa crvenih ruža unaprijed, te zamolio vlasnicu cvjećare da svake godine na moju adresu šalje po jedan. Kako je bio divan čovjek, zašto je morao prerano otići, nekada mi bude krivo na Boga jer ga je tako mladog uzeo k
sebi, pogotovo kada vidim kakve sve barabe i loši ljudi žive.