subota, 11. ožujka 2017.

Teška situacija u našoj državi natjerala me je da odem u Njemačku da skupljam njihova govna

Rezultat slika za Teška situacija u našoj državi natjerala me je da odem u Njemačku
Teška situacija u našoj državi natjerala me je da odem u Njemačku da skupljam njihova govna, perem njihove guzice kako bih obezbijedio i sebe i svoje roditelje.


Prošle godine me je mama pozvala i rekla da je tata bolestan i da hitno dođem kući, ako je ikako moguće avionom. Obzirom da sam ga ostavio bolesnog, nešto mi je govorilo da ga živog neću vidjeti i da je preminuo. Uhvatio sam prvi avion i krenuo kući. Kada sam došao u selo već je dvorište bilo prepuno komšija, rodbine, prijatelja, sumnje i osjećaj koji sam imao su se potvrdile.


Tata je preselio na drugi svijet. Taj osjećaj tuge će me pratiti dok sam živ. Zbog prokletog novca sam morao ići od njega u daleki grad i nisam bio tu kada sam mu bio najpotrebniji, kada sam mu bio potrebniji od bilo kakvog novca KADA SAM TREBAO BITI TU DA ME GLEDA I DA JA NJEGA GLEDAM. Na žalost ponovo sam u Njemačkoj, radim, crnčm a moja mati živi sama u selu, pati za tatom, pati za mnom, tuguje svoj život. Proklet bio ko je izmislio novac!!!!!!!!

MOJA STARIJA SESTRA JE PRE SKORO DESET GODINA IMALA TEŠKU…

Rezultat slika za Moja starija sestra je pre skoro dest godina imala tešku saobraćajnu nezgodu
Moja starija sestra je pre skoro dest godina imala tešku saobraćajnu nezgodu, posle koje je bila u komi 5 meseci.


Kada se probudila totalna amnezija, lekari su rekli da ‘od nje nema ništa’. Ničega se ne nije sećala, ni kako da hoda, da jede, guta, govori, o drugim sećanjima i da ne pričam. Provela je skoro dve i po godine po različitim banjama ne bi li povratila sećanje. U tom periodu smo se smenjivali mama, tata i ja. Sećam se jednog jutra kada sam ustala, a ona pored prozora gleda u park kada sam je pitala šta radi ona kaže setila sam se kako nam je bilo lepo u gornjem parku kada smo igrale lastiš juče hoćeš ponovo?


Ljudi ja vama ne mogu da opšiem koliko sam tada bila srećna. Vratilo joj se jedno sećanje i to baš na nas dve. Evo posle par godina povratila je mnoge funkcije, sve samostalno radi, čak se i zaposlila, nečega se još uvek ne seća, ali polako ima vreme. Svakog dana se povrati po neka informacija. Ali od onog ‘od nje nema ništa’ nema ništa 🙂