nedjelja, 21. svibnja 2017.

IMAO SAM DJEVOJKU KOJU SAM VOLIO VIŠE OD SVOG ŽIVOTA,SVAKI DAN SAM SE IZNOVA ZALJUBLJIVAO U NJU….


Imao sam djevojku koju sam volio više od svog života,svaki dan sam se iznova zaljubljivao u nju,maštali smo o životu,djeci,željella je da ima svoj butik,koji sam joj ja obećao otvoriti.


Tad smo imali 18 god..I nakon 4 godine naše veze,Izlazim sa fakulteta i u centru grada vidim desio se udes,tijelo pokriveno a pored tijela bila ruža koju sam joj dao kad sam krenuo na faks,to je bila ona..

Tu je bio i moj kraj,prošlo je 5 godina a ja drugu djevojku nisam imao,cak sam prekinuo i faks,jer nemam vremena,svakodnevno sam na njenom grobu,Pričamo..Ona je još uvijek tu ..

PRIJE 5 GODINA RODITELJI SU MI POGINULI KAD SU SE VRAĆALI...


Prije 5 godine roditelji su mi poginuli kad su se vraćali sa slave. Tata nikada nije pio alkohol, nije bio kriv, ali … :(. Sestra i ja ostali smo sami na ovom svijetu, ona je tad imala 6 godina a ja 18. Idealan život se preko noći pretvorio u pakao. Od tad me je život tjerao da naglo odrastem psihički, ali i fizički. Radio sam na razne poslove za dnevnice, zarađivao i provodio vrijeme sa svojom princezom, malom sestricom.

Brinuo sam se za svoju sestru jer mi je ona sve na svijetu. Nikome nisam dao da je odvede od mene, želio sam da ja lično svoju sestru izvedem na pravi put. Kupao sam je, oblačio, češljao spremao za školicu svaki dan, a njen poljubac na rastanku ispred škole mi je bio snaga da prebrodim sve nedaće u tom danu, snaga i razlog da živim. 5 godina nakon tragedije sa roditeljima, moja sestrica, moja mala slatka princeza danas ima 11 godina i prvi dio osnovnog obrazovanja je završila kao uzoran đak, sve same pohvale.

Hvala ti Bože što sam uspio! ❤ Volio bih da su i roditelji živi, bez obzira na godine fale mi kao prvog dana, fale i mojoj sestri, znam to i nadam se da od nekuda nas prate i da su zadovoljni, sretni i ponosni. MAMA, TATA, MNOGO NAM NEDOSTAJETE

NEKI DAN SAM PRETUKLA VLASTITOG MUŽA, ONO BAŠ KAO VEĆINA MUŠKARACA TUČE ŽENE....


Neki dan sam pretukla vlastitog muža, ono baš kako većina muškaraca tuče žene. Meni je Bog dao da sam krupnija i na kraju krajeva jača od mog muža, ali nisam imala hrabrosti da mu se suprotstavim kada me šamara i kada viče na mene.

Danas je nezadovoljan kako se ponašam prema njegovoj mamici, MOJOJ SVEKRVI, počeo da viče i krenuo da me šamara, a onda sam prelomila, znam da sam krupnija, jača od njega i skupila sam neku hrabrost, skočila sam i tako ga isprebijala, da je počeo da moli da prestanem, jednostavno sam bila van sebe, nisam znala ni šta, ni gdje udaram, kasnije kada sam se smirila vidjela sam da sam mu razbila usnicu i arkadu.

Nekako mi je žao i ne bih to ponovila, ali opet sam sretna jer sam se suprostavila nekoj vrsti zla. Nadam da nakon ovoga što je dobio neću imati više problema i posavjetovala bih sve žene, oduprite se, ne dozvolite da se neko na vama iživljava i to bez ikakvog razloga.