srijeda, 28. lipnja 2017.

Rođena sam u Americi i kad sam imala 6 godine prvi puta sam posjetila babu i djeda sa mojim ...


Rođena sam u Americi i kad sam imala 6 godine prvi puta sam posjetila babu i djeda sa mojim roditeljima. Tako gleda mene moj djed i govori tati: “Lijepa je, vidi se da je zdrava i jaka, bas je lijepa, jos samo da je musko bilo bi sve kako treba!” A moj tata na njega viknu: “Tata da to više nikada nisi rekao!” Tada mi i nije bilo jasno zbog čega se naderao na djeda, ali sada kada sam rodila djevojčicu i kada mi svi sa željenjem govore rečenice tipa “ma biti će drugo muško, ne sikiraj se” naprosto mi pozli. Dijete je dijete, nebitno kojeg spola!

Već 4 godine se zabavljam sa oženjenim muškarcom koji je 17 godina stariji od mene. Ja imam 23, a kada smo se upoznali imala sam 19. On mi je prvi


Već 4 godine se zabavljam sa oženjenim muškarcom koji je 17 godina stariji od mene. Ja imam 23, a kada smo se upoznali imala sam 19. On mi je prvi i jedini, njemu sam nevinost dala. Od početka mi obećava da će ostaviti i ženu i djecu, ima sina i dvije kćerke blizanke, ali evo već 4 godine nikako da ih se oslobodi i da bude samo moj.

Već sam 2 puta bila i trudna, ali morala sam abortirati, jer nije bilo vrijeme. Toliko ga volim da bih možda i rodila, ali on nije želio. Inače on i ta njegova trenutna porodica žive u Njemačkoj i kako mi je rekao zadnjih 2-3 mjeseca i ne živi sa njima, rekao mi je da čeka papire za razvod i da će konačno biti samo moj, da će me odvesti kod sebe u Berlin. Međutim, juče sam ga vidjela u jednom tržnom centru zajedno sa tom suprugom i djecom, bili su sretni i nasmijani i shvatila sam da me opet laže za razvod. Jednostavno sam “pukla” , izgubila razum te sam im prišla i rekla ko sam.

Njegovoj supruzi sam rekla da se sa njenim mužom viđam već 4 godine i da planiramo budućnost, zamolila sam je da ako ikako ima srca da se razvede od njega i tako ga učini sretnim čovjekom… stojali su zbunjeni i ona i ON, a onda je on, čovjek za kojeg bih život dala, čovjek zbog kojeg sam se više puta posvađala i sa rođenim ocom rekao: IZVINI DA LI SE MI POZNAJEMO… SIGURNO STE POGRIJEŠILI MLADA DAMO… i pogledao me onim pogledom manijaka, pogledom nakon kojeg slijedi šamar ili više njih, znam to jer sam više puta to prošla. Kroz mene je prošao kao neki strah, postala sam svjesna šta sam uradila te sam im se izvinula na ometanju i rekla da radim za jedan časopis neko istraživanje. Namijali su se i nastavili obilaziti radnje. Ubrzo sam dobila poruku od njega da sam mnogo pogriješila i da se pripremim za DOBRE BATINE jer sam ga dovela u jako nezgodnu situaciju. Danas treba da se nađemo u hotelu i mnogo se plašim, mislim ne plašim se batina, to sam navikla, to je trenutna bol, plašim se da me ne ostavi, jednostavno ne bih mogla da zamislim da živim bez njega 🙁

NEODOLJIVA KINDER BUENO TORTA

Srodna slika
SASTOJCI:
KORA
6 belanaca
4 kašike brašna


6 kašika šećera
100 g nutele
100 g seckanih lešnika
keks

FIL
1 l mleka
8 kašika gustina
6 žumanaca
10 kašika šećera
puding od vanile
200 g margarina
3 vanilin šećera
100 g čokolade za kuvanje

JOŠ
2,5 dl slatke pavlake
krupno mleveni lešnici

PRIPREMA:
Korak 1.
U mleku skuvajte fil od datih sastojaka (osim čokolade), kada se ohladi dodajte margarin i sjedinite. Podelite na dva dela u jedan dodajte istopljenu čokoladu.


Korak 2.
Kalup prečnika 32cm obložite pek-papirom, namažite margarinom i pospite lešnicima.

Korak 3.
Umutite belanca sa šećerom, lagano dodajte brašno i sjedinite, prelijte preko lešnika. Pecite 15 minuta na 180 stepeni. Kada je gotovo izvadite i okrenite na stanu gde su lešnici. Namažite nutelom i prekrijte keksom.

Korak 4. Preko keksa namažite beli fil pa tamni. Umutite slatku pavlaku namažite odozgo. Ukrasite krupno seckanim lešnicima ili ukrasite po svojoj želji 🙂 Pre služenja ostavite par sati u frižideru.

Mrzim ljeto i vrućinu! Da mogu, ovu znojavu kožu bih zgulila sa sebe. Osjećam se…

19510476_10213697514413022_2082881265683374707_n
Mrzim ljeto i vrućinu! Da mogu, ovu znojavu kožu bih zgulila sa sebe.

Osjećam se prljavo i smrdljivo, čim izadjem na sunce. Loše sam raspoložena čitavog ljeta i jedva čekam jesen i zimu. I ne, nisam osoba koja se ljeti žali na vrućinu. a zimi na hladnoću.

Tokom hladnih dana se toplo obučem i uživam u svježem zraku, dok se ljeti borim da ne padnem u nesvijest kada izadjem iz kuće. Ali imam osjećaj da me niko ne razumije, jer me svi nagovaraju da vani jer je vrijeme tako “lijepo”. Može samo mozak “lijepo” da mi ispari, ništa drugo.

MOJ TATA JE VLASNIK JEDNE VELIKE FIRME I ZA RAZLIKU.....

http://www.savrsenirecepti.info/wp-content/uploads/2016/12/%C5%BD-25.jpg
Moj tata je vlasnik jedne velike firme i za razliku od mnogih privatnika zapošljava samo stručne, obrazovane i ljude sa jakim iskustvom, a ne rodbinu i prijatelje.

Jedino sam ja tu kojem se gleda kroz prste.  Jedna gospođa od nekih 35 godina je dolazila 3-4 puta, tražila da je tata zaposli i da je spremna da radi sve što treba iako ima završenu srednju ekonomsku školu. Bukvalno je molila da bude barem čistačica, jer kako je govorila njena djeca nemaju šta da jedu. Tata joj je zahvalio i rekao da nam trenutno ne trebaju novi radnici. Izvinula se što je smetala i sa suzama u očima izašla iz tatine kancelarije. Par sati kasnije sam pronašao njen broj kod sekretarice i pozvao je tražeći od nje da se nađemo u jednom gradskom restoranu.

Došla je tačno u minut i tada sam je pitao da li bi željela da bude moja lična sekretarica, iako realno to radno mjesto u našoj firmi uopšte ne postoji niti je meni potrebna pomoć te vrste. Naravno pristala je. Tata se par dana ljutio na mene, ali sam mu rekao da mi na kraju godine nekupuje novi automobil i da pare što je mislio uložiti u moje novo auto daje njoj, iako to nije ni djelić novca koje je planirao izdvojiti. To je bilo prije nešto više od 3 mjeseca, danas je ona tatina sekretarica. Žena je čudo, može raditi 20 poslova istovremeno. Ja… dobiti ću novi automobil, IPAK… nagrada od tate :). ISPLATI SE BITI DOBAR I ČINITI DOBRA DJELA