nedjelja, 26. studenoga 2017.

Dr. Oz dobio i prijetnje SMRĆU zbog otkrića ovog RECEPTA: MRŠATE i po danu i po noći!



Megapopularni Dr. Oz nedavno je podijelio recept o čudesnom piću koje će vam pomoći da za vrlo kratko vrijeme smršate. Otkrio tajni sastojak, a sada mu zbog toga prijete čak i smrću…

Gubitak kilograma nije ni malo lak proces, ustvari za većinu ljudi to je užasno teško, a ako ste ikada pokušali, onda znate o čemu pričamo.


Ali, šta ako postoji recept za piće koje bi vam moglo pomoći da mršate tokom dana i preko noći? Zahvaljujući upravo Dr. Ozu, možete ga i sami probati!

Toliko je efikasno da je čak primao i prijetnje od mnogih kompanija, zato što bi ako ovaj recept postane globalan oni mogli izgubiti svoju dobit na proizvodima koje prodaju a koji nisu efikasni.

Ovo nevjerovatno piće topi masnoću tokom dana i noći a vrlo je jednostavno za pripremiti ako pratite slijedeće instrukcije…


Sastojci:

– 1 šolja soka od grožđa

– 1 kašika meda

– 2 kašike jabučnog ocata


Priprema:

Pomiješajte sve navedene sastojke zajedno i popijte tek pripremljen napitak pola sata prije svakog jela. Ovo piće će otopiti masnoću u rekordnom roku a vi ćete biti poptuno iznenađeni i zadovoljni rezultatom!


Izvor: novi.ba

SRCE MI PUCA OD TUGE


Mama sam jednog malog dječaka za kojeg se sumnja da ima autizam. Trenutno smo u fazi dijagnostike. U međuvremenu se prehladio i otišli smo na pregled kod pedijatra.

U čekaoni sjedi bračni par sa djetetom i komentarišu mog sina "Vidi ovo djete kao da je blesavo". U tom trenutku sam pogledala svog sina i u sebi rekla "Prinče moj, uz sve ovo što te snašlo u ovom svijetu ti neće biti lako".

Kad smo došli kući, zatvorila sam se i satima plakala. Plačem i dok ovo piše. Boriću se za svoje djete dok sam živa a sve vas molim kad vidite djete sa problemom , ne morate mu pomoći ali ne otežavajte ni njemu ni roditeljima. Srce mi se cjepa. Prinče Ogi , tata i ja ćemo dok smo sve uraditi dok smo živi da ti pomognemo i da budeš srećno djete. Plakaćemo kad ti spavaš. Pozajmićemo novac da ti pružimo svu potrebnu stručnu pomoć, nas dvoje moje dnevno o kori hleba ali ti Ogi moraš da budeš srećan.

VEĆ PET GODINA ŽIVIM U DANSKOJ. PRVE TRI GODINE SAM RADIO NA CRNO KAO FIZIČKI RADNIK KOD JEDNOG...


Već pet godina živim u Danskoj. Prve tri godine sam radio na crno kao fizički radnik kod jednog svog rođaka. Onda sam rešio da počnem da tražim normalan legalan posao, ali bezuspešno.

Skoro dve godine su prošle, a ja sam živeo od socijalne pomoći i “džeparca” koji mi je davao taj rođak.
E, sad, pre nekih šest meseci sam naleteo na oglas za posao – degustator čokolade.

Otišao sam iz sprdnje na razgovor i ispostavilo se da imam izrazito osetljivo čulo ukusa i da im je trebao baš neko za testiranje proizvoda namenjenih južnijim tržištima. Na moje veliko iznenađenje, dobio sam posao. Pola godine pokušavam da objasnim majci da me plaćaju da muljam čokoladni krem po ustima par sati dnevno. Loša strana ovoga – čokolade mi je preko glave, nisam kupio ništa slatko mesecima, od torti i kolača na proslavama bežim ko đavo od krsta. Videćemo dokle ću izdržati.