nedjelja, 28. svibnja 2017.

NIKADA NEĆU ZABORAITI TU NOĆ….MUŽOTIŠAO U NOĆNU SMJENU, BEBA DOBILA TEMPERATURU…


Nikada neću zaboraviti tu noć Muž otišao u noćnu smjenu, beba dobila temperaturu, počela teško disati, jedva da može udahnuti…meni se ruke tresu, pokušam ju spustiti, plače, nikad toliko nije plakala…

pokušavam nazvati hitnu, kontam da od straha ne znam broj….trčim sa bebom do susjeda, zvonim, nitko ne otvara…trčim do drugog ista stvar… prokleta njemačka i cijeli zapad, znam da su u stanu a ne otvaraju… nekako se sjetih broja i zovem… ali, Njemački ne znam, mislim jako salbo znam, jedva sam rekla šta mi treba, šta mi je djetetu, nosam ju u strahu po stanu dok nisu došli, plačem ko kiša …molim Boga da mi dijete bude dobro… pregledali su ju i rekli da moja beba ima jaču upalu grla i da će biti dobro…ja plačem i zahvaljujem, medicinska sestra jedva zadržava suze….


Strašno…ne ponovilo se…. Jednostavno, pišem ovo i želim reći svima da svi novci koje imamo i sve što možemo priuštiti ne vrijede ništa, nula su, kad držiš svoje maleno biće u rukama i zazivaš Boga, samo da ona bude dobro… Bože samo da ona bude dobro…ništa drugo mi ne treba!!! Sav novac ovog svijete mi je ne bi mogao zamijeniti.

ISPOVIJESTI: Imam decka koji je iz bolje i bogatije porodice nego ja


Imam decka koji je iz bolje i bogatije porodice nego ja, ima odlican posao, stan, roditelji puni love, a moji obicni siromasni ljudi ali volim ih!

a ja sam dosad izbjegavala da ga dovedem kuci svojima, jer sam ga prethodno htjela pripremit i on posto je to htio, jednom je sam nepozvan dosao na vrata, a mene blam jer nista nismo imali tad da ga pocastimo, ja mu s vrata kazem da prekidam i slazem da sam ga prevarila i otjeram ga, jer nisam mogla pretrpjet tu sramotu.

A radije trpim da misli da sam ga varala. Evo me placem vec 10 dana oporavit se ne mogu on me zove ja mu priznat ne mogu sta je zapravo razlog. Takva sam glupa osoba, nisam vrijedna niceg!!