srijeda, 9. svibnja 2018.

VJERUJETE LI U NADNARAVNO!? - OVA FOTOGRAFIJA LEDI KRV U ŽILAMA, OVO JE TRENUTAK KADA DUŠA NAPUŠTA TIJELO




Vjerujete li u nadnaravno? Neki ljudi vjeruju da su oko nas prisutni duhovi i da je vrlo moguće da nekad ugledamo jednog – ako nam se odluči ukazati. Ima i skeptika, koji kažu kako duhovi odlaze na drugi svijet, kad napuste tijelo na ovom svijetu. Naravno, sve su to teorije i svako vjeruje u ono za šta smatra da je ispravno.


Ipak, ne možemo zanemariti sve te fotografije i video snimke koje viđamo na internetu, a na kojim se navodno pojavljuju neobične sjenke, duhovi i odvijaju se paranormalne aktivnosti. Neki snimci zaista IZGLEDAJU veoma ubjedljivo u autentično.


Čovjek koji je ovaj trenutak zabilježio, tvrdi kako fotografiju nije uređivao u Photoshop ni sličnim programima, nego je snimio tačno takvu.

Ubrzo poslije saobraćajne nesreće naišao je i muškarac Sol, koji je snimio jednu jezivu fotografiju… U toj nesreći je jedan motociklista izgubio život. On je odmah uzeo fotoaparat i snimio mjesto nesreće koje je bilo okruženo vozilima policije i hitne pomoći. Međutim, kad je pregledao fotografiju, primijetio je nešto neobično iznad tijela unesrećenog – pojavu poput sjenke ljudskog oblika kako se izdiže iznad tijela preminulog.



novi.ba

MARIJA (107) SAVJETUJE ŽENE KAKO DA DUGO ŽIVE - IZBJEGAVAJTE OVE DVIJE STVARI I ŽIVJET ĆETE SRETNO I VEOMA DUGO



Najstarija Slovakinja, Marija Čeremugova, koja dolazi iz Levoče, nedavno je proslavila 107. rođendan, poručila je da je njen recept za dugovječnost to što se nije pila i 74 godine živi kao udovica.


Slovačkoj televiziji bakica je rekla da je tajna dugovječnosti u tome što je rano ostala udovica, a novog muža nije tražila i nije imala nikog ko bi joj, kako je rekla, "pio krv".

Drugi tajni sastojak dugovječnosti je to što, iako je bila radnica u fabrici alkoholnih pića i pivari, nikada nije pila alkohol.


Zdravlje je i više nego primjereno služi, ne koristi nikakve lijekove, a najviše je muči što su prije nje umrla njena djeca i sve drugarice, ali na sreću ostala joj je unuka koja o njoj brine, i to joj je nekako jedina utjeha.

novi.ba

OSIM ŠTO ĆE VAM SKINUTI KILOGRAME, POPRAVIT ĆE OPĆE STANJE VAŠEG ZDRAVLJA - JOGURT DIJETA KOJU MORATE DA PROBATE, A TRAJE SAMO PET DANA


Osim toga, ima određena antibakterijska i antigljivična svojstva kojima se “bori” protiv bakterija i gljivica koje nisu korisne za nas, pišu “Novosti“…

Ovaj režim ishrane primjenjuje se samo pet dana. Nakon toga se pravi jednomjesečna pauza, a onda dijeta po potrebi može da se ponovi.


PRVI DAN

Doručak: 150 mililitara jogurta i 150 grama ananasa,

Ručak: 50 grama ražanog hljeba, činija zelene salate sa začinskim biljem i prelivena jogurtom (150 mililitara), banana

Večera: 200 grama pastrmke pečene bez masnoće, 200 grama kuhanog krompira, 200 grama kuhane blitve.


DRUGI DAN

Doručak: 150 mililitara voćnog jogurta, 200 grama jagoda ili malina,

Ručak: 100 grama integralne tjestenine, 60 mililitara umaka od paradajza, 100 mililitara jogurta,

Večera: 150 grama kravljeg posnog sira, 50 grama integralnog hljeba, 200 grama rotkvica.


TREĆI DAN

Doručak: 150 mililitara jogurta, 200 grama sezonskog voća (ili jedna banana),

Ručak: 50 grama kuhane riže, 200 grama kuhanog graška, 200 grama salate od cvekle,

Večera: 200 grama pečenog pilećeg bijelog mesa, salata od 200 grama zelene paprike i 400 grama paradajza, voćni jogurt 200 mililitara.


ČETVRTI DAN

Doručak: 150 mililitara voćnog jogurta, 150 grama jabuka,

Ručak: 200 mililitara supe od šampinjona, kriška ražanog hljeba, 400 grama povrća dinstanog na vodi (tikvice, patlidžan, mrkve, šampinjoni),

Večera: 100 grama pilećih viršli, 400 grama salate od krastavca prelivene jogurtom.



PETI DAN

Doručak: 150 mililitara jogurta sa 30 grama ovsenih pahuljica,

Ručak: 200 grama kuhanog filea od oslića, 100 grama kuhane mrkve, 200 grama kuhanih šparoga, 200 grama kuhanog karfiola,

Večera: 100 grama krompira začinjenih jogurtom i začinskim biljem, zelena salata začinjena limunom.


novosti.rs