petak, 28. srpnja 2017.

Zasto sam otisao samo tako :/ ❤️

Rezultat slika za Prije točno 10 godina odlučili smo si dati “prostora”
Prije točno 10 godina odlučili smo si dati “prostora”.. Rekla je da će nazvati kada si razbistri glavu.. Evo prošlo je 10 godina i ona još nije zvala. Došao je i moj dan ženidbe. 7 sati ujutro. Oblačim odijelo. Čujem telefon. Podignem slušalicu i s druge strane čujem jecaj. Nadao sam se da će reći “Dođi. Potreban si mi.” Ja sam bio spreman ostaviti sve. Ali, ona mi je poželjela sretan brak i zdravu djecu. Od tog trenutka sam žalio svoj život i postupke. Zašto sam otišao samo tako? Zašto je nisam zvao? Ljudi, bar vi mladi koji još imate vremena, borite se za vašu ljubav. Poslije ćete zaliti kao ja. Sad imam ženu i dijete. Volim ja njih naravno, ali u mislima mi je


uvijek samo jedna. J*beš ponos. A volim te

NE ZNAM NI KO MI JE TATA A NO MAMA, BAKA MI JE BILA...


Moja baka mi je bila najveća potpora u životu, ne znam ni ko mi je tata, a mama se udala kada sam imao nepunu godinu i rijetko kda sam je viđao.

Baka mi je bila i mama, i tata, i drug i drugarica, jednom riječju SVE. Živjela je od skromne penzije, često je čistila i kuće “mladih gospođica” iz našeg kraja, po pijaci pridavalavoće i povrće koje je uzgajala, borila se, borila se samo iz jednog razloga, mene. Prošli mjesec mi je konačno krenulo, ja sam se zaposlio i juče sam dobio prvu platu 300 eura.

Trčao sam kući kako bih joj što prije pokazao, naravno sve sam njoj dao jero ona zna šta nem treba najviše. Bila je sretna, čak sam i suzu u oku vidio, iako je za života nikada nisam vidio da plače. Molim Boga da poživi što duže sada kada imamo lijepa primanja da na neki način uživa u životu.

ISPOVIJEST: Srce mi puca od tuge…

Rezultat slika za Mama sam jednog malog dječaka za kojeg se sumnja da ima autizam
Mama sam jednog malog dječaka za kojeg se sumnja da ima autizam. Trenutno smo u fazi dijagnostike. U međuvremenu se prehladio i otišli smo na pregled kod pedijatra.NU čekaoni sjedi bračni par sa djetetom i komentarišu mog sina

“Vidi ovo djete kao da je blesavo” U tom trenutku sam pogledala svog sina i u sebi rekla “Prinče moj, uz sve ovo što te snašlo u ovom svijetu ti neće biti lako”. Kad smo došli kući, zatvorila sam se i satima plakala. Plačem i dok ovo piše. Boriću se za svoje djete dok sam živa a sve vas molim kad vidite djete sa problemom , ne morate mu pomoći ali ne otežavajte ni njemu ni roditeljima.

Srce mi se cjepa. Prinče Ogi , tata i ja ćemo dok smo sve uraditi dok smo živi da ti pomognemo i da budeš srećno djete. Plakaćemo kad ti spavaš. Pozajmićemo novac da ti pružimo svu potrebnu stručnu pomoć, nas dvoje moje dnevno o kori hljeba ali ti Ogi moraš da budeš srećan.

SVI SU MI GOVORILI DA JE SPONZORUŠA I DA JE SA MNOM ISKLJUČIVO ZBOG NOVCA. ZBOG TAKVIH KOMENTARA

Rezultat slika za Svi su mi govorili da je sponzoruša i da je sa mnom isključivo
Svi su mi govorili da je sponzoruša i da je sa mnom isključivo zbog novca. Zbog takvih komentara, odrekao sam se svih, čak i mojih roditelja.

Bili smo u braku preko 5 godina, zaslijepljen ljubavlju mislio sam da imam idealan brak, ali prije par mjeseci ona se pokupila i otišla iz mog života, bez objašnjenja.Sada je preko advokata poručila da želi svu imovinu da dijeli na pola, imovinu koju sam ja , isključivo ja stekao svojim radom.
Odlučio sam da ću sve što imam prodati za 1 euro nekoj siromašnoj porodici, jer to mogu, jer je sve na meni, jer sve i jeste moje, a onda ću joj na sudu kada se vidimo dati ne pola imovine, nego svu.


Za mene nije problem, kako sam jednom stekao ovo što sada imam, steći ću i drugi put, a do tada nadam se da će me roditelji primiti kod njih dok se ne snađem. Znajte da ništa gore u životu e može da vam se desi nego da oslijepite OD LJUBAVI. Tada vjerujte vašim bližnjim, naročito roditeljima, jer oni vide mnogo realnije…