srijeda, 5. srpnja 2017.

Roditelji su mi priuštili “sve” kako oni kažu, pa počnu nabrajati: svake god novi …

19665508_10213785027920805_3125332634510618229_n
Roditelji su mi priuštili “sve” kako oni kažu, pa počnu nabrajati: svake god novi mobitel, laptop, tablet, skupu odjeću, obuću, dva putovanja godišnje, super džeparac.

I sada bih ja trebala biti sretna, svi moji vršnjaci su govorili: blago tebi, imaš sve. A nisam nikada ništa imala. Nisam imala ljubav, potporu, lijepu riječ. Imala sam 100 društvenih igara, ni jednu sa mnom nisu odigrali. Stalno su se svađali, vrijeđali, a ja sam morala sve to slušati. Na kraju je tata otišao, ostala sam sa mamom koja je počela piti.

I dalje sam imala “sve”, tata je slao poklone i alimentaciju, ali kada sam trebala za vikend k njemu, nije imao vremena za mene. I onda kažu da sam nezahvalna kada kažem da sam imala nesretno djetinjstvo…

OZENIO SE MUJO I POSLE 3 MJESECA DOBIJE SINA..


Ozenio se Mujo i posle 3 mjeseca dobije sina. Gleda on sumnjivo Fatu pa kaze:
– Majku ti tvoju, kako dijete poslije 3 mjeseca braka?


– Pa je l’ ima 3 mjeseca kako sam se udala?-pita Fata.
  – Ima.
– Pa je l’ ima 3 mjeseca kako si se ozenio?
– Ima.


  – Pa je l’ ima 3 mjeseca kako nosim?
– Ima.
– Pa koliko je tri puta tri?
– Pa 9,odo’ ja u kafanu da castim!

Moja sestra se udala u Nemačku, nakon tri meseca, kad se vratila, počela je da se ponaša kao…

19656905_10213785020560621_8175813890824518215_n
Moja sestra se udala u Nemačku, nakon tri meseca, kad se vratila, počela je da se ponaša kao da je bolja od svih nas u kući. Moji roditelji trpe njene ispade jer im je, eto dete, ja trpim jer sam stariji, a znam da je impulsivna i nisam hteo da se posvađamo. Ja nisam tip čoveka koji je materijalista i koji je spreman da se šlihta, ili te volim ili ne, odjednom sam i mojima počeo da smetam jer ja ne zovem sestru i zeta da ih pitam kako su, a očekujem da mi daju… iju naopako pa ja i moja porodica koliko imamo, to nam je, sto se kaže pružimo se koliki nam je tepih. Ispadoh ja loš čovek, eto preispitujem sebe…

BILA JE TO VELIKA LJUBAV, ALI SMO MORALI DA RASKINEMO. NAKON RASKIDA OBOJE SMO DUGO BILI SLOMLJENI...


Bila je to velika ljubav, ali smo morali da raskinemo. Nakon raskida oboje smo dugo bili slomljeni. Prošlo je oko 10 godina od tada.

Oženio se i dobio dvoje dece. Nedavno sam slučajno upoznala njegovu suprugu i sticajem okolnosti viđale smo se često. Svaki put bismo se tako dobro ispričale da sam je baš zavolela. Sprijateljile smo se i počele da se viđamo i van tih obaveznih aktivnosti.

Jedini problem u svemu tome je što ona nema pojma da ja poznajem njenog muža i nemam pojma kako će biti kad sazna. Bila sam baš bitan deo njegovog života kao i on mog, brine me njena reakcija ako sazna jer ne bih da prestanemo da se družimo.