ponedjeljak, 29. siječnja 2018.

SLANA TORTA – DA VAM GOSTI PAMTE VEČERU CIJELU GODINU


Sastojci
1 pakovanje tost hleba
100g krem sira
4dl kisele pavlake
300g majoneza



5 obarenih jaja
5 kasicica kecapa
200g pureće šunke
8 kiselih krastavcica
100g kackavalja

Priprema
1.



u tri posude ravnomerno rasporediti kiselu pavlaku i majonez. U prvu posudu (prvi fil) dodati jos i krem sir i 3 sitno isecena krastavcica.
U drugu posudu (drugi fil) dodati pureću šunku isecenu na kockice i kecap. U trecu posudu (treci fil) dodati izrendana jaja i preostale krastavcice sitno isecene. U tepsiju poredjati 6 parcadi tost hleba, premazati prvim filom, pa opet redjati tost hleb, pa premazati drugim filom, pa opet redjati tost hleb i namazati trecim filom i preko njega posuti izrendani kackavalj. Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar